Garantie

Voor alle door ons geleverde producten geldt een volledige fabrieksgarantie. Wanneer er iets niet in orde is met uw machine en deze is bij ons aangekocht, kunt u zich bij ons melden voor de garantie.De garantie is voor particuliere aankoop 2 jaar en voor zakelijk gebruik 1 jaar, mits anders aangegeven.

Steeds meer merken, fabrikanten geven de mogelijkheid de garantie te verlengen. Deze garantie verlenging moet u doen via de website van de desbetreffende gereedschap of machine fabrikant. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de meest bekende merken websites waar u uw bij ons aangekochte machine kunt aanmelden. Houdt bij het aanmelden uw factuur, machine en machinenummer bij de hand.

Verlengde garantie

Hieronder een overzicht van de fabrikanten die een verlengde garantie aanbieden. Lees goed de voorwaarden door. De verlengde garantie kan betrekking hebben op alleen de machine, of de accu's. 

De aanmelding moet geschieden in de regel binnen 2 weken na aankoop. Het is hierbij wel van belang dat u zo snel mogelijk na aankoop registreert bij de fabrikant, dit kan op de volgende sites:

 

Op de website van Bosch kunt u uw machine aanmelden om de garantie te verlengen tot maximaal 3 jaar. Houdt u bij aanmelding van de machine uw factuur, machinenummer, typenummer en eventuele machine bij de hand.
Tot maximaal 3 jaar garantie voor electrisch gereedschap en 2 jaar premium service voor accu en oplaadapparaten. Aanmelden kan hier.

 
  

Prettig werken en zeker zijn van je zaak. Daarom kies je Hitachi: voor de kwaliteit, duurzaamheid en optimale inzetbaarheid. Daar ben je van overtuigd, net als Hitachi zelf. Daarom geeft Hitachi een jaar lang garantie op elke Hitachi machine die gekocht is vanaf 1 november 2010 (m.u.v. bijgeleverde accu’s, laders en toebehoren), voor professioneel gebruik en 2 jaar garantie voor particulier gebruik. Aanmelden kan hier.

  
 

Helaas kan er altijd iets fout gaan, ook bij Makita machines. Om je zo goed mogelijk te voorzien biedt Makita 3 jaar garantie op machines en 2 jaar op Lithium-ion accu's en opladers. Zorg er wel voor dat je je aankoop binnen 4 weken na aanschaf registreert. Direct registreren? Klik dan hier.

  
 

Metabo elektrische gereedschappen gaan heel lang mee. Omdat ze zo sporadisch gerepareerd hoeven te worden, heeft Metabo een aanvullende garantie voor u ontwikkeld - de XXL-garantie. Nadat u zich heeft geregistreerd, wordt de normale garantie verlengd op de Metabo machines tot 3 jaar. Voorwaarde is de aankoopbon in combinatie met het XXL-garantiecertificaat, dat u na de registratie van uw machine kunt downloaden.
Registratie is alleen in de eerste 4 weken na aankoop mogelijk en kan hier

Reparatie

Indien een product in de garantieperiode of daarbuiten defect raakt, kunt u het product terugsturen (met aankoopbewijs indien onder garantie) en wij zorgen uiteraard voor een verdere vlotte afhandeling van de reparatie.

Merken

Hieronder vind u een kleine selectie van de merken die Rampelberg-Somers o.a. voert: