Over Rampelberg-Somers

Wij zijn een gespecialiseerde handelsonderneming op het gebied van professionele gereedschappen en algemene ijzerwaren. Het is onze doelstelling aan zeer concurrentiele prijzen een volledig productassortiment aan te bieden naar de bouw en industriesector. Dit familiebedrijf is in de loop van zijn 75-jarig bestaan uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen deze snelgroeiende markt. Met 22 medewerkers, waaronder meerdere vertegenwoordigers die ons vast cliënteel bezoeken met professioneel advies, proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Kom ook gerust eens langs in onze winkel, deze omvat een oppervlakte van 4.000 m² met een ruime eigen parking.


Bestellingen

Bestellingen worden zowel afgeleverd door een eigen chauffeurdienst, als transport via GLS binnen heel Europa. Op deze manier proberen we een snelle service te bieden naar onze klanten, aangezien we streven naar een afhandeling binnen de 24u voor colli en palletvervoer. Uiteraard kan er ook steeds zelf afgehaald worden in ons magazijn.

Onze service

Met onder meer een eigen hersteldienst garanderen we onze klanten een vlotte dienst na verkoop. Wij hanteren uiteraard de garantievoorwaarden van onze leveranciers en adviseren u daarom ook steeds uw machine online te registreren indien mogelijk.

Bekijk regelmatig deze webshop, want voortdurend worden er artikels toegevoegd, promoties bekendgemaakt of nieuwigheden de wereld ingestuurd. Dagelijks staat er een verkoopteam klaar om u met allerhande vragen of opmerkingen verder te helpen, aarzel dan ook niet om snel een mailtje te sturen naar info@RS.be.

Over Rampelberg